iPhone apps

De iPhone is een geweldig apparaat, en het heeft een aantal echt ongelooflijke apps. De App Store staat vol met geweldige apps waarmee je vrijwel alles kunt doen, van het bekijken van Netflix-shows tot het bijhouden van je fitnessdoelen. Met meer dan 2 miljoen apps is de App Store een wereld van mogelijkheden. Je kunt er een breed scala aan mobiele toepassingen vinden. Maar het kan ook overweldigend zijn om door al die opties te ziften. Maar wat zijn de beste iPhone apps? Hier volgen enkele aanbevelingen voor Apple apps.

 

Gaming App: Roblox

Roblox is een app voor spelers die hun eigen werelden en spellen willen bouwen. Het spel bestaat al sinds 2006, maar de populariteit is in de loop der tijd gegroeid dankzij de door gebruikers gegenereerde inhoud en de sociale functies. Het is zelfs een van de populairste spellen onder kinderen. Met Roblox kun je je eigen avatar creƫren met een groot aantal aanpassingsmogelijkheden zoals haarkleur en kledingstijl, en vervolgens honderden verschillende werelden verkennen die door andere spelers over de hele wereld zijn gemaakt. Een van de beste dingen aan Roblox is hoe gemakkelijk het is voor iedereen om hun eigen inhoud te maken.

 

Reis-app: TripAdvisor

TripAdvisor helpt je bij het plannen van je volgende vakantie met informatie over hotels, restaurants en attracties op bestemmingen over de hele wereld. Je kunt beoordelingen van medereizigers lezen of je eigen beoordeling schrijven om anderen te helpen weloverwogen keuzes te maken bij het plannen van hun eigen reizen. Je kunt TripAdvisor ook gebruiken om hotelkamers, vluchten en meer te boeken via partnersites als Booking.com of Expedia. Je kunt ook beoordelingen van andere reizigers bekijken om er zeker van te zijn dat de plaats waar je naartoe gaat een bezoek waard is.

 

Muziek- en podcast-app: Pandora

Pandora is een geweldige app voor mensen die graag naar muziek luisteren maar daar niet de hele dag mee bezig willen zijn. Het heeft een uitgebreide bibliotheek met liedjes waar gebruikers naar kunnen luisteren zonder door lijsten of menu’s te hoeven zoeken. Het beste aan deze applicatie is dat je miljoenen liedjes kunt beluisteren zonder advertenties of dat je er iets voor hoeft te betalen. Met Pandora op je iPhone kun je je altijd vermaken.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de verschillende iPhone apps of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.