Jarenlange ervaring met Apple-apparatuur

Veilig online betalen via de betaalprovider SISOW

Snelle levering m.b.v. sendcloud en hun vervoerders

Gratis verzending > € 250,- excl. BTW

Aanvullende informatie voor klanten

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan contact met ons op, want we hebben een relatie met de voornaamste leveranciers van Apple-produkten en aanverwante accessoires.

Retourneren?

U kunt binnen uw account ook zonodig een retouraanvraag indienen. Uw bestelnummer is tevens een RMA-nummer met als toevoeging RMA, zodat we snel de retouraanvraag kunnen afhandelen. Zie na het inloggen ook eventueel het kopje "klantenservice-retourneren" en/of contact rechts onderaan de webpagina.

Klachtenregeling.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@apple4you.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bestelling annuleren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag incl. verzendkosten gecrediteerd. Eventueel gemaakte betalingskosten worden niet vergoed. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via seagull@apple4you.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Ook kunt u de retourzending aanmelden op de website onder uw account.

U kunt ook gebruikmaken van het formulier herroepingsrecht, die we u zonodig zullen toezenden.

Uitzonderingen annuleren?

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn deze producten niet retourneerbaar.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. voor computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Spaarpunten

U ontvangt spaarpunten bij het bestellen van onze producten. Het aantal spaarpunten die u krijgt, staan bij het product vermeld. U dient wel als klant geregisteed te staan om gebruk van ons spaarpuntensysteem te kunnen maken. De spaarpunten worden automatisch aan uw gegevens gekoppeld. In onze webshop vind je producten die u kunt bestellen en betalen met spaarpunten. Spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor geld en kunt u alleen besteden in onze webshop.

De waardering van www.apple4you.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7 reviews.
Whatsapp Whatsapp